-->

Most Important Question of NDA

    


 IF YOR ARE PREPARING FOR NDA OR ANY DEFENCE EXAM THEN HELP4NDA IS VERY USEFUL IN YOUR PREPRATION . 

THIS IS A FREE WEBSITE FOR ALL DEFENCE ASPIRANTS . 

WE WILL PROVIDE YOU THE MOST IMPORTANT HANDWRITTEN NOTES AND ALL OTHER STUDY MATERIAL RELEATED TO YOUR PREPRATION . 

YOU CAN ALSO PREFER THIS WEBSITE TO YOUR FRIENDS , IT'S TOTALLY FREE .



1. Their missiles did ENORMOUS damage to railway stations, bridges and docks. 

 A. Intense 

 B. Vast 

 C. Cruel 

 D. Less

Answer : B

2. State banks are virtually INSOLVENT due to politically-directed lending. 

 A. Rich 

 B. Poor 

 C. Bankrupt 

 D. Nonchalant

Answer : C

3. The atheist was allowed to leave the school auditorium before the BENEDICTION. 

 A. Good luck 

 B. Blessings 

 C. Punishment 

 D. Appreciation

Answer : B

4. For years, the SCARCITY of organic fuel has been inspiring scientists to come up with renewable energy sources. 

 A. Poverty 

 B. Absence 

 C. Insufficient 

 D. Disappearance

Answer : A

5. I have vivid memories of being severely REPRIMANDED by my head teacher for making my class laugh too much. 

 A. Encouraged 

 B. Scolded 

 C. Loved 

 D. Suspended

Answer : B

6. In most romantic movies, there is always some sort of IMPEDIMENT that makes them Interesting. 

 A. Assistance 

 B. Hurdle 

 C. To give way 

 D. Implement

Answer : B

7. The police discovered the INTRIGUE blow up the bridge before lives were lost. 

 A. Wish 

 B. Sincerity 

 C. Conspiracy 

 D. Advice

Answer : C

8. After being on an airplane for nearly twenty-four hours, Akshit is a bit JADED. 

 A. Joyful 

 B. Interested 

 C. Dull 

 D. Exhausted

Answer : C

9. He is a KNAVE who will not hesitate to anything for his family members. 

 A. Innocent 

 B. Honest 

 C. Scoundrel 

 D. Mischievous

Answer : C

10. People on several lower class talk shows exhibit behaviour similar to LUNACY when they yell, cuss, and fight each other over silly problems. 

 A. Intelligence 

 B. Insanity 

 C. Normal 

 D. Realistic

Baca juga

Post a Comment

Search This Blog